Blog gastronomiczny
Strona: Blog
![](https://wencel.pl/wp-content/uploads/2024/02/20210610_082133-300x225.jpg)
Kompleksowe wyposażenie lokalu gastronomicznego
Kompleksowe wyposażenie kuchni gastronomicznej Zajmujemy się kompleksowym wyposażaniem obiektów gastronomicznych czyli restauracji, hoteli, barów, pizzerii, stołówek pracowniczych i kuchni szkolnych. Na przełomie naszej ponad 30
![](https://wencel.pl/wp-content/uploads/2024/02/Kostki-lodu-typu-paluch-300x233.jpeg)
Kostkarki do lodu – na co zwrócić uwagę przed zakupem?
Kostkarki do lodu w gastronomii Kostkarki do lodu są obecne w praktycznie każdym lokalu gastronomicznym który serwuje napoje, drinki i cocktaile. Kostki lodu zapewniają odpowiednią
![](https://wencel.pl/wp-content/uploads/2024/01/Piec-konwekcyjno-parowe-Convotherm-300x225.jpeg)
Jak wybrać piec konwekcyjno-parowy do gastronomii?
Kluczowe pytania które należy sobie zadać przed wyborem pieca konwekcyjno-parowego Wybór odpowiedniego profesjonalnego pieca konwekcyjno-parowego dla restauracji może być trudny, ale istnieje kilka czynników, które
![](https://wencel.pl/wp-content/uploads/2023/07/Caruso8-1-1-300x212.jpeg)
Elektryczny piec do pizzy neapolitańskiej Italforni Caruso
Italforni Caruso to prawdziwy piec do pizzy neapolitańskiej z certyfikatem AVPN Associazione Verace Pizza Napoletana. Italforni Caruso® to pierwszy elektryczny piec do pizzy, który oferuje